Nee, voor de verkoper zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van het platform. Bij het accepteren van een bieding door de verkoper betaalt de motorzaak aan MotorSnelWeg een vergoeding.

Binnen 2 werkdagen sturen we je de hoogst ontvangen bieding per e-mail toe. Als er geen biedingen zijn ontvangen word je daar ook van op de hoogte gesteld.

MotorSnelWeg werkt samen met Nederlandse motorzaken waar duidelijke afspraken mee zijn gemaakt. Hierdoor weet je dat je met betrouwbare partijen zaken doet.

Bij ons is elke motor aan te bieden. Het maakt niet uit in welke staat de motor verkeert of hoe de motor eruit ziet. Elke motor heeft zijn waarde en die laten wij jou graag weten. Het is wel belangrijk dat je de staat van de motor duidelijk en naar waarheid omschrijft.

Nee, als je eenmaal een bod hebt geaccepteerd moet je de motor ook aan deze partij voor de afgesproken prijs leveren.

Ja, je moet de motor verzekerd houden totdat de motor daadwerkelijk verkocht is en je de vrijwaring van de koper hebt ontvangen.

Bij de bieding wordt aangegeven of de geboden prijs inclusief ophalen is of dat de motor voor dit bedrag door de verkoper gebracht moet worden. Meestal zal de motorzaak voorstellen om de motor op te komen halen.

De koper neemt binnen 2 werkdagen na acceptatie van de bieding contact op met de verkoper. Levering van de motor wordt binnen 2 weken gepland.

Als de staat van de motor significant afwijkt van de verstrekte informatie dan kan de koper je een nieuw bod doen. Hij moet dit wel melden bij MotorSnelWeg en de verschillen documenteren d.m.v. foto- en/of videomateriaal.

De koper mag alleen een lager bod uitbrengen als de werkelijke staat van de motor significant afwijkt van de verstrekte informatie. MotorSnelWeg dient hiervan direct op de hoogte gesteld te worden door middel van het toesturen van onderbouwend foto- en/of videomateriaal.

De motorzaak waarvan je de bieding hebt geaccepteerd zorgt voor de overschrijving van het kenteken en geeft je de vrijwaring. Jij hoeft verder niks te doen.